Отзиви

Искам да благодаря на Др. Кехайов ортопед , работи в Лайфхоспитал Бургас. Благодаря Ви Др. Кехайов за човешкото отношение и професионализма. Респект към Вас ! Вие сте пример за подражание! Бъдете здрав и успех в работата Ви! Благодаря Ви от сърце!

Даниела Русева

Дълбок поклон и сърдечна благодарност към екипа на „ЛАЙФ ХОСПИТАЛ“ – КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ Свети Влас - към всички лекари, медицински сестри, санитари и шофьори. Не намирам думи, с които да изразя голямата си благодарност и уважение за лечението и грижите, оказани от целия екип. Останах очарован от професионализма, изключителното внимание, сърдечното отношение и загрижеността на всички към всеки пациент. Лечението и грижите, които положиха за мен бяха перфектни. Видях как се раздават за своите пациенти и през деня, и през нощта. Техният труд трябва да бъде оценен достойно, защото те го заслужават. Благодаря на д-р Мария Димитрова и д-р Станка Кичукова. ЛЕКАРИ с призвание, доказани професионалисти и диагностици, заслужаващи безкрайно уважение и поклон. Бъдете живи и здрави всички и нека всеки приет болен пациент излезе здрав от тази нелека борба с коварния Ковид! Бог да ви даде сили и здраве! Благодаря Ви, мили хора, че Ви има! С уважение, Николай Иванов

Николай Иванов

Искам да изразя голямата си благодарност кьм забележителния човек и хирург - Здравко Василев Димитров, завеждащ хирургичното отделение в болница Лайфхоспитал в Бургас. Той е изключително ерудиран специалист. внимателен кьм болните и много добьр , мил човек. Благодаря му от сьрце за прекрасното отношение и му желая от сьрце здраве и дьлголетие, за да лекува хората и да им помага да вьзвьрнат нормалния си начин на живот. Благодарен сьм и на целия му всеотдаен медицински екип.

Нина Делчева

Blagodarya na dr.Dimitrov i ekipa mu!!!Mnogo dobir lekar i dobir personal!!!

Zuhra Smail

Най добрата болница с най добрите лекари.Отношението към пациентите е изключително добро.Огромни Благодарности на доктор Янев доктор Филипов и целият му екип.

Десислава Костадинова

Хиляди благодарности д-р Димитров и целия му екип много.добър лекар!

Нането Тодорушева

Благодаря на Д-рНиколов и Д-р Попов ...страхотни лекари и хора.Също благодаря и на сестрите в отделението за грижите.

иван чолаков

Големи професионалисти. Претърпях операция - д-р Андреева, д-р Владимир Лесичков, хирургична сестра Стоянова и анестезиолог д-р Димитрова. В операционната анестезиолога д-р Димитрова ми държа ръката и ме успокояваше, а д-р Андреева и д-р Лесичков ми обясняваха всичко, което правят. Много благодаря на целият екип!

Antoniya Ivanova

Так получилось, что мне пришлось воспользоваться услугами госпиталя "Life" Привезли нас с малышом с Солнечного берега в 21:00. Оказали помощь, без очереди(очередей я не видела). Взяли все анализы. Отличные врачи, медицинский персонал. Нас положили в палату, сделали нам капельницу и ингаляции. Врач-педиатр приходила через каждый час, контролировала состояние ребёнка. Ребёнку 1,4. Принесли памперсы, пеленки и воду! Весь персонал хороший. Уборка в палате качественная. Палаты большие, светлые, есть даже москитные сетки на окнах. Дали пароль от Wi-Fi. Как обычно бывает, разрядился телефон, дали зарядку! Кормили, довольно вкусно. Педиатр говорила на русском языке. Да и язык жестов всегда помогал. Мы из Беларуси, страховались у Белнефтестраха. Пока ничего не платили. Если что-то изменится, обязательно отпишусь! Не болейте!:))

Светлана Матюшонок

Възхитена съм от Д-р Сребрин ПОПОВ! Една усмивка, висок професионализъм, обяснава спокойно и по човешки проблеми, причини... ХВАЛА на такива ЛЕКАРИ!

Нели Дякова

Възхитена съм от Д-р Александрова от Педиатрично отделение на Лайф Хоспитал, изключително отзивчива, много добър специалист, прекрасно отношение към малките пациенти.

Жанет Методиева

Благодарности на персонала на Педиатрично отделение, доктори, сестри и санитари, всичко беше на ниво и се радвахме на прекрасно отношение и много внимание. Специална благодарност на д-р Александрова, която освен отличен специалист е и прекрасен човек.

Wiki Web

Очарована съм от отношението и професеонализма в ортопедичното отделение.Благодаря много на д-р Желев и на д-р Колев,както и на всички сестри и санитарки.

Магдалена Николова

Много съм доволна от детското отделение.Осабено от Пипито.Детето ми все още я помни с хубаво въпреки,че са изминали 7 месеца, че е мила и добра.Благодаря.

Александра Стойкова

От няколко дни съм на лечение тук с мозъчен кръвоизлив . прекрасно се държат с мен.и много бързо ме оправят Благодаря им най сърдечно

Георги Гребенаров

На никой не му се иска да опира до болница, включително и на мен. Но това от години е първото място за което се сещам когато ми се наложи. Не съм медик и не е редно да коментирам професионализма на лекарите и персонала работещ там, но ако той е равен на вниманието, което се отделя на пациента, значи е на най-високо ниво! Специални благодарности на доктор Цвятков и крепко здраве на всички, работещи там.

Детелина Попова

Бих искала за изразя огромната си благодарност и признателност към д-р Александрова! Всеотдайна, мила и грижовна, с призвание да бъде лекар! Децата я обожават. С пожелание да бъде здрава, да съхрани преди всичко човешкото отношение към малките си пациенти ( а и не само) , да получава удовлетворение от добре свършената работа !!! Успех! С уважение и признателност

Н. Иванова

Уважаеми дами и господа, Обръщам се към вас от мое лично име и от името на цялото ми семейство с огромен поклон, признание и истинска благодрност! Благодаря за високия профисионализъм, компетентност, отзивчивост и съпричастност! Благодаря за топлото отношение и човешко отношение, за вниманието за всичко, което ми помогна да се възстановя. На целия екип желая здраве и успех в тяхната благородна професия. Бъдете все така всеотдайни, отговорни и истински профисионалисти в спасяването на най-висшата ценност – човешкия живот. Благодарности към д-р Калудов, д-р Димитров и ст. сестра Жечева.

Зихнетин Карталова

На 10.06.2013 г. посетих многопрофилна болница „Лайф Хоспитал” и останах очарована от обслужването. Само собственика на болницата д-р С. Иванов ме посети няколко пъти, за да ме пита как се чувствам, да не говорим за д-р З. Димитров, който ме оперира и сега се чувствам отлично. Доволна съм и от вниманието на сестра Жечева, която винаги е усмихната, както и от санитрките Гергана и Калиопа. Аз посещавам болницата за трети път и винаги съм оставала очарована от обслужването. Хвала на такива хора! Да са живи и здрави!!! С обич и уважение

В. Хараланова – гр. Шумен

Бях в болницата „Лайф Хоспитал” за два дни и съм много доволен от профисионалното обслужване на лекарите, сестрите и санитарките. Пожелавам им здраве, за да все така работливи!

Кольо Костадинов Петров – гр. Айтос

Много благодарим на д-р Александрова за човешкото отношение, профисионализма и пожелаваме да има повече такива лекари!

Катя Динева, Димитър Любенов

На 13.05.2015 и 14.05.2015 бях в хирургично отделение на болницата. Благодарности към д-р Калудов, сестрите на регистратура и персонала. Благодарност към тези хора, които полагат грижи за за здравето на пациентите. Отлична хигиена в болничните стаи и кабинетите. Бъдете благословени!!!

Кера Стоянова Георгиева

Приятно съм изненадана от момичетата – сестра Жечева и санитарката Фатме. Любезни, внимателни и отзичвчиви, създават много приятна атмосфера в отделението. Чистотата на Фатме, също не съм срещала в друго болнично заведение. Чудесни сте в профисионално и визуално отношение! Браво!!! Всичко това се отнася и за докторите разбира се. Големи профисионалисти и човеци сте! Бедете здрави, мили хора! Благодарности от цялата стая О-3

Гергана Керемедчиева и Гина Дончева

Изразяваме нашето възхищение от професионализма на екипа в Лайф Хоспитал, за доброто отношение на персонала към хората и човечността им. Пожелавам Ви успехи и заемането на челно място в медицинското обслужване.

Н. Белакова 26.07.2015

Това здравно заведение е един своеобразен оазис за възстановяване на физическите ни и духовни тела. Браво и благодаря за европейския стандарт, на обзавеждане и организация на работата. Благодаря за прекрасния екип и професионализма на обслужване и грижа за болните. Благодаря за тези дни.

Анонимен, 26.07.2015

Благодарим на целия страхотен екип на Лайф Хоспитал - гр. Свети Влас. Отношението към пациентите, както и обслужването е невероятно топло и човешко. Пожелаваме на целия екип, здраве и много професионални успехи за напред.

Росето, Бубето и Живко, Гр. Казанлък 29.06.2015

Благодарим за квалифицираното перфектно обслужване на физио-терапевтите и обслужващият персонал. Много добра хигиена и храна. Благодаря до следващия път да съм жива и здрава.

Милка Георгиева и Елисавета Цветкова, гр. Пловдив

Благодарим на целия персонал за доброто отношение и страхотното обслужване. Желаем Ви здраве и успех в хуманната професия.

Сем. Атанасови

Изказвам благодарностите си на целия персонал на болница “ Лайф Хоспитал “ Св. Влас обл. Бургаска за отличното отношение и голямата добрина към пациентите, и им пожелавам здраве, много успехи и дълголетие. Нека Господ и Св. Богородица пазят Тях и техните семейства. Благодарим!

Баба Пенка с. Кости.

Бях пациент на МБАЛ "Лайф Хоспитал" Бургас в периода 17.10.2012г – 24.10.2012г. Искам да изразя огромната си благодарност към екипа, който ме лекува, за професионалното и човешко отношение, за топлото посрещане, за куража, който ми вдъхнаха всички лекари, сестри, санитари. Специална благодарност към Д-р Николов, Д-р Герганова, Д-р Йозтюрк, Д-р Ралев, мед. сестра Райкова, психолог Власакиева, рехабилитаторите Иванова и Палова. Не съм очаквал, че в България може да има болница , която да работи за ЧОВЕКА, която първо лекува човека, а после болестта. Начина, по който се посрещат, лекуват и изпращат тук пациентите е Европейски. Искам да пожелая на всички, които работят в МБАЛ "Лайф хоспитал" да са здрави, все така отзивчиви, благородни, да изпълняват човешката си мисия със същата всеотдайност, с която се погрижиха за мен.

Милан Сотиров Златков