Отзиви

Здравейте, На 25.12.2022 /през деня/се наложи по спешност да посетя Лайф Хоспитал в гр.Бургас.Искам да изкажа благодарност на екипа от млади хора ,които бяха на смяна в празничния ден ,и по-специално на доктора в к-т N 10.Останах приятно изненадана от отношението на работещите там и с вниманието и търпението към пациентите си. Желая много успехи на всички ! С уважение, Ирена Игнатова/гр.Сливен/

Ирена Игнатова /гр.Сливен/

Здравейте, Преди година и половина се завърнах да живея в България след дълги години живот в Швейцария.Най-голямото ми притеснение относно завръщането ми в родният ми град Бургас беше нивото на здравеопазване.Имам малко момченце, което беше все още бебче по времето, когато се премествахме и за мен беше от първа важност да живея на място, на което може да му се окаже добра медицинска помощ, в случаите когато това се наложи. Преди година посетих за първи път Лайф Хоспитал в Бургас и останах много приятно изненадана, заради предрасъдаците които имах, от екипа специалисти които ме посрещнаха при вас! От тогава насам съм посещавала многократно при всеки повод, който ми се е създавал.Тъй като в повечето пъти съм с малкото си дете, или работата ви е много натоварена заради цялата ситуация покрай Ковид, все не успявам да попитам за Книга за похвали, за това реших да ви напиша имейл. Искам да изкажа огромната си благодарност към Антония Димова! Тази страхотна дама винаги успява да ме предразположи и да ме успокой дори и в най-критичните ми моменти като например инцидент вкъщи с детето…Винаги е показвала много високо ниво на професионализъм, компетентност и човечност! Повярвайте ми, последното е от изключителна важност за нас пациентите! Работата ни е свързана с клиенти от немско-говорящите страни в Европа, които избират да сменят своят дом с България.Едни от първите им въпроси винаги са за нивото на здравеопазване тук.Г-жа Димитрова ми помога да им се окаже добра медицинска, което не е никак лесно, когато си все още със статут на чужденец тук.Сърдечно й благодаря и за това! На целият екип на Лайф Хоспитал пожелавам да бъдете все така успешно и да продължавате да се грижите за нас, благодарните пациенти! С уважение: Петя Хиппин

Петя Хиппин

Искам да благодаря на Др. Кехайов ортопед , работи в Лайфхоспитал Бургас. Благодаря Ви Др. Кехайов за човешкото отношение и професионализма. Респект към Вас ! Вие сте пример за подражание! Бъдете здрав и успех в работата Ви! Благодаря Ви от сърце!

Даниела Русева

Дълбок поклон и сърдечна благодарност към екипа на „ЛАЙФ ХОСПИТАЛ“ – КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ Свети Влас - към всички лекари, медицински сестри, санитари и шофьори. Не намирам думи, с които да изразя голямата си благодарност и уважение за лечението и грижите, оказани от целия екип. Останах очарован от професионализма, изключителното внимание, сърдечното отношение и загрижеността на всички към всеки пациент. Лечението и грижите, които положиха за мен бяха перфектни. Видях как се раздават за своите пациенти и през деня, и през нощта. Техният труд трябва да бъде оценен достойно, защото те го заслужават. Благодаря на д-р Мария Димитрова и д-р Станка Кичукова. ЛЕКАРИ с призвание, доказани професионалисти и диагностици, заслужаващи безкрайно уважение и поклон. Бъдете живи и здрави всички и нека всеки приет болен пациент излезе здрав от тази нелека борба с коварния Ковид! Бог да ви даде сили и здраве! Благодаря Ви, мили хора, че Ви има! С уважение, Николай Иванов

Николай Иванов

Искам да изразя голямата си благодарност кьм забележителния човек и хирург - Здравко Василев Димитров, завеждащ хирургичното отделение в болница Лайфхоспитал в Бургас. Той е изключително ерудиран специалист. внимателен кьм болните и много добьр , мил човек. Благодаря му от сьрце за прекрасното отношение и му желая от сьрце здраве и дьлголетие, за да лекува хората и да им помага да вьзвьрнат нормалния си начин на живот. Благодарен сьм и на целия му всеотдаен медицински екип.

Нина Делчева

Blagodarya na dr.Dimitrov i ekipa mu!!!Mnogo dobir lekar i dobir personal!!!

Zuhra Smail

Най добрата болница с най добрите лекари.Отношението към пациентите е изключително добро.Огромни Благодарности на доктор Янев доктор Филипов и целият му екип.

Десислава Костадинова

Хиляди благодарности д-р Димитров и целия му екип много.добър лекар!

Нането Тодорушева

Благодаря на Д-рНиколов и Д-р Попов ...страхотни лекари и хора.Също благодаря и на сестрите в отделението за грижите.

иван чолаков

Големи професионалисти. Претърпях операция - д-р Андреева, д-р Владимир Лесичков, хирургична сестра Стоянова и анестезиолог д-р Димитрова. В операционната анестезиолога д-р Димитрова ми държа ръката и ме успокояваше, а д-р Андреева и д-р Лесичков ми обясняваха всичко, което правят. Много благодаря на целият екип!

Antoniya Ivanova

Так получилось, что мне пришлось воспользоваться услугами госпиталя "Life" Привезли нас с малышом с Солнечного берега в 21:00. Оказали помощь, без очереди(очередей я не видела). Взяли все анализы. Отличные врачи, медицинский персонал. Нас положили в палату, сделали нам капельницу и ингаляции. Врач-педиатр приходила через каждый час, контролировала состояние ребёнка. Ребёнку 1,4. Принесли памперсы, пеленки и воду! Весь персонал хороший. Уборка в палате качественная. Палаты большие, светлые, есть даже москитные сетки на окнах. Дали пароль от Wi-Fi. Как обычно бывает, разрядился телефон, дали зарядку! Кормили, довольно вкусно. Педиатр говорила на русском языке. Да и язык жестов всегда помогал. Мы из Беларуси, страховались у Белнефтестраха. Пока ничего не платили. Если что-то изменится, обязательно отпишусь! Не болейте!:))

Светлана Матюшонок

Възхитена съм от Д-р Сребрин ПОПОВ! Една усмивка, висок професионализъм, обяснава спокойно и по човешки проблеми, причини... ХВАЛА на такива ЛЕКАРИ!

Нели Дякова

Възхитена съм от Д-р Александрова от Педиатрично отделение на Лайф Хоспитал, изключително отзивчива, много добър специалист, прекрасно отношение към малките пациенти.

Жанет Методиева

Благодарности на персонала на Педиатрично отделение, доктори, сестри и санитари, всичко беше на ниво и се радвахме на прекрасно отношение и много внимание. Специална благодарност на д-р Александрова, която освен отличен специалист е и прекрасен човек.

Wiki Web

Очарована съм от отношението и професеонализма в ортопедичното отделение.Благодаря много на д-р Желев и на д-р Колев,както и на всички сестри и санитарки.

Магдалена Николова

Много съм доволна от детското отделение.Осабено от Пипито.Детето ми все още я помни с хубаво въпреки,че са изминали 7 месеца, че е мила и добра.Благодаря.

Александра Стойкова

От няколко дни съм на лечение тук с мозъчен кръвоизлив . прекрасно се държат с мен.и много бързо ме оправят Благодаря им най сърдечно

Георги Гребенаров

На никой не му се иска да опира до болница, включително и на мен. Но това от години е първото място за което се сещам когато ми се наложи. Не съм медик и не е редно да коментирам професионализма на лекарите и персонала работещ там, но ако той е равен на вниманието, което се отделя на пациента, значи е на най-високо ниво! Специални благодарности на доктор Цвятков и крепко здраве на всички, работещи там.

Детелина Попова

Бих искала за изразя огромната си благодарност и признателност към д-р Александрова! Всеотдайна, мила и грижовна, с призвание да бъде лекар! Децата я обожават. С пожелание да бъде здрава, да съхрани преди всичко човешкото отношение към малките си пациенти ( а и не само) , да получава удовлетворение от добре свършената работа !!! Успех! С уважение и признателност

Н. Иванова

Уважаеми дами и господа, Обръщам се към вас от мое лично име и от името на цялото ми семейство с огромен поклон, признание и истинска благодрност! Благодаря за високия профисионализъм, компетентност, отзивчивост и съпричастност! Благодаря за топлото отношение и човешко отношение, за вниманието за всичко, което ми помогна да се възстановя. На целия екип желая здраве и успех в тяхната благородна професия. Бъдете все така всеотдайни, отговорни и истински профисионалисти в спасяването на най-висшата ценност – човешкия живот. Благодарности към д-р Калудов, д-р Димитров и ст. сестра Жечева.

Зихнетин Карталова

На 10.06.2013 г. посетих многопрофилна болница „Лайф Хоспитал” и останах очарована от обслужването. Само собственика на болницата д-р С. Иванов ме посети няколко пъти, за да ме пита как се чувствам, да не говорим за д-р З. Димитров, който ме оперира и сега се чувствам отлично. Доволна съм и от вниманието на сестра Жечева, която винаги е усмихната, както и от санитрките Гергана и Калиопа. Аз посещавам болницата за трети път и винаги съм оставала очарована от обслужването. Хвала на такива хора! Да са живи и здрави!!! С обич и уважение

В. Хараланова – гр. Шумен

Бях в болницата „Лайф Хоспитал” за два дни и съм много доволен от профисионалното обслужване на лекарите, сестрите и санитарките. Пожелавам им здраве, за да все така работливи!

Кольо Костадинов Петров – гр. Айтос

Много благодарим на д-р Александрова за човешкото отношение, профисионализма и пожелаваме да има повече такива лекари!

Катя Динева, Димитър Любенов

На 13.05.2015 и 14.05.2015 бях в хирургично отделение на болницата. Благодарности към д-р Калудов, сестрите на регистратура и персонала. Благодарност към тези хора, които полагат грижи за за здравето на пациентите. Отлична хигиена в болничните стаи и кабинетите. Бъдете благословени!!!

Кера Стоянова Георгиева

Приятно съм изненадана от момичетата – сестра Жечева и санитарката Фатме. Любезни, внимателни и отзичвчиви, създават много приятна атмосфера в отделението. Чистотата на Фатме, също не съм срещала в друго болнично заведение. Чудесни сте в профисионално и визуално отношение! Браво!!! Всичко това се отнася и за докторите разбира се. Големи профисионалисти и човеци сте! Бедете здрави, мили хора! Благодарности от цялата стая О-3

Гергана Керемедчиева и Гина Дончева

Изразяваме нашето възхищение от професионализма на екипа в Лайф Хоспитал, за доброто отношение на персонала към хората и човечността им. Пожелавам Ви успехи и заемането на челно място в медицинското обслужване.

Н. Белакова 26.07.2015

Това здравно заведение е един своеобразен оазис за възстановяване на физическите ни и духовни тела. Браво и благодаря за европейския стандарт, на обзавеждане и организация на работата. Благодаря за прекрасния екип и професионализма на обслужване и грижа за болните. Благодаря за тези дни.

Анонимен, 26.07.2015

Благодарим на целия страхотен екип на Лайф Хоспитал - гр. Свети Влас. Отношението към пациентите, както и обслужването е невероятно топло и човешко. Пожелаваме на целия екип, здраве и много професионални успехи за напред.

Росето, Бубето и Живко, Гр. Казанлък 29.06.2015

Благодарим за квалифицираното перфектно обслужване на физио-терапевтите и обслужващият персонал. Много добра хигиена и храна. Благодаря до следващия път да съм жива и здрава.

Милка Георгиева и Елисавета Цветкова, гр. Пловдив

Благодарим на целия персонал за доброто отношение и страхотното обслужване. Желаем Ви здраве и успех в хуманната професия.

Сем. Атанасови

Изказвам благодарностите си на целия персонал на болница “ Лайф Хоспитал “ Св. Влас обл. Бургаска за отличното отношение и голямата добрина към пациентите, и им пожелавам здраве, много успехи и дълголетие. Нека Господ и Св. Богородица пазят Тях и техните семейства. Благодарим!

Баба Пенка с. Кости.

Бях пациент на МБАЛ "Лайф Хоспитал" Бургас в периода 17.10.2012г – 24.10.2012г. Искам да изразя огромната си благодарност към екипа, който ме лекува, за професионалното и човешко отношение, за топлото посрещане, за куража, който ми вдъхнаха всички лекари, сестри, санитари. Специална благодарност към Д-р Николов, Д-р Герганова, Д-р Йозтюрк, Д-р Ралев, мед. сестра Райкова, психолог Власакиева, рехабилитаторите Иванова и Палова. Не съм очаквал, че в България може да има болница , която да работи за ЧОВЕКА, която първо лекува човека, а после болестта. Начина, по който се посрещат, лекуват и изпращат тук пациентите е Европейски. Искам да пожелая на всички, които работят в МБАЛ "Лайф хоспитал" да са здрави, все така отзивчиви, благородни, да изпълняват човешката си мисия със същата всеотдайност, с която се погрижиха за мен.

Милан Сотиров Златков