Отзиви

The nurses and doctors at life hospital couldn't be more helpful, particularly when you consider the language barriers. The nurses took me to each clinic as needed, the doctor Tsvyatkov spoke good English and explained my operation and booked it in the next working day. The operation was made by this doctor and he explained what he was doing. The follow up visits have also been above expectations. My Bulgarian insurance was up to date so I didn't have to pay for anything. I couldn't recommend this hospital more strongly.

Michael Brown

Так получилось, что мне пришлось воспользоваться услугами госпиталя "Life" Привезли нас с малышом с Солнечного берега в 21:00. Оказали помощь, без очереди(очередей я не видела). Взяли все анализы. Отличные врачи, медицинский персонал. Нас положили в палату, сделали нам капельницу и ингаляции. Врач-педиатр приходила через каждый час, контролировала состояние ребёнка. Ребёнку 1,4. Принесли памперсы, пеленки и воду! Весь персонал хороший. Уборка в палате качественная. Палаты большие, светлые, есть даже москитные сетки на окнах. Дали пароль от Wi-Fi. Как обычно бывает, разрядился телефон, дали зарядку! Кормили, довольно вкусно. Педиатр говорила на русском языке. Да и язык жестов всегда помогал. Мы из Беларуси, страховались у Белнефтестраха. Пока ничего не платили. Если что-то изменится, обязательно отпишусь! Не болейте!:))

Светлана Матюшонок

Възхитена съм от Д-р Сребрин ПОПОВ! Една усмивка, висок професионализъм, обяснава спокойно и по човешки проблеми, причини... ХВАЛА на такива ЛЕКАРИ!

Нели Дякова

Възхитена съм от Д-р Александрова от Педиатрично отделение на Лайф Хоспитал, изключително отзивчива, много добър специалист, прекрасно отношение към малките пациенти.

Жанет Методиева

Благодарности на персонала на Педиатрично отделение, доктори, сестри и санитари, всичко беше на ниво и се радвахме на прекрасно отношение и много внимание. Специална благодарност на д-р Александрова, която освен отличен специалист е и прекрасен човек.

Wiki Web

Очарована съм от отношението и професеонализма в ортопедичното отделение.Благодаря много на д-р Желев и на д-р Колев,както и на всички сестри и санитарки.

Магдалена Николова

Много съм доволна от детското отделение.Осабено от Пипито.Детето ми все още я помни с хубаво въпреки,че са изминали 7 месеца, че е мила и добра.Благодаря.

Александра Стойкова

От няколко дни съм на лечение тук с мозъчен кръвоизлив . прекрасно се държат с мен.и много бързо ме оправят Благодаря им най сърдечно

Георги Гребенаров

На никой не му се иска да опира до болница, включително и на мен. Но това от години е първото място за което се сещам когато ми се наложи. Не съм медик и не е редно да коментирам професионализма на лекарите и персонала работещ там, но ако той е равен на вниманието, което се отделя на пациента, значи е на най-високо ниво! Специални благодарности на доктор Цвятков и крепко здраве на всички, работещи там.

Детелина Попова

Бих искала за изразя огромната си благодарност и признателност към д-р Александрова! Всеотдайна, мила и грижовна, с призвание да бъде лекар! Децата я обожават. С пожелание да бъде здрава, да съхрани преди всичко човешкото отношение към малките си пациенти ( а и не само) , да получава удовлетворение от добре свършената работа !!! Успех! С уважение и признателност

Н. Иванова

Уважаеми дами и господа, Обръщам се към вас от мое лично име и от името на цялото ми семейство с огромен поклон, признание и истинска благодрност! Благодаря за високия профисионализъм, компетентност, отзивчивост и съпричастност! Благодаря за топлото отношение и човешко отношение, за вниманието за всичко, което ми помогна да се възстановя. На целия екип желая здраве и успех в тяхната благородна професия. Бъдете все така всеотдайни, отговорни и истински профисионалисти в спасяването на най-висшата ценност – човешкия живот. Благодарности към д-р Калудов, д-р Димитров и ст. сестра Жечева.

Зихнетин Карталова

На 10.06.2013 г. посетих многопрофилна болница „Лайф Хоспитал” и останах очарована от обслужването. Само собственика на болницата д-р С. Иванов ме посети няколко пъти, за да ме пита как се чувствам, да не говорим за д-р З. Димитров, който ме оперира и сега се чувствам отлично. Доволна съм и от вниманието на сестра Жечева, която винаги е усмихната, както и от санитрките Гергана и Калиопа. Аз посещавам болницата за трети път и винаги съм оставала очарована от обслужването. Хвала на такива хора! Да са живи и здрави!!! С обич и уважение

В. Хараланова – гр. Шумен

Бях в болницата „Лайф Хоспитал” за два дни и съм много доволен от профисионалното обслужване на лекарите, сестрите и санитарките. Пожелавам им здраве, за да все така работливи!

Кольо Костадинов Петров – гр. Айтос

Много благодарим на д-р Александрова за човешкото отношение, профисионализма и пожелаваме да има повече такива лекари!

Катя Динева, Димитър Любенов

На 13.05.2015 и 14.05.2015 бях в хирургично отделение на болницата. Благодарности към д-р Калудов, сестрите на регистратура и персонала. Благодарност към тези хора, които полагат грижи за за здравето на пациентите. Отлична хигиена в болничните стаи и кабинетите. Бъдете благословени!!!

Кера Стоянова Георгиева

Приятно съм изненадана от момичетата – сестра Жечева и санитарката Фатме. Любезни, внимателни и отзичвчиви, създават много приятна атмосфера в отделението. Чистотата на Фатме, също не съм срещала в друго болнично заведение. Чудесни сте в профисионално и визуално отношение! Браво!!! Всичко това се отнася и за докторите разбира се. Големи профисионалисти и човеци сте! Бедете здрави, мили хора! Благодарности от цялата стая О-3

Гергана Керемедчиева и Гина Дончева

Изразяваме нашето възхищение от професионализма на екипа в Лайф Хоспитал, за доброто отношение на персонала към хората и човечността им. Пожелавам Ви успехи и заемането на челно място в медицинското обслужване.

Н. Белакова 26.07.2015

Това здравно заведение е един своеобразен оазис за възстановяване на физическите ни и духовни тела. Браво и благодаря за европейския стандарт, на обзавеждане и организация на работата. Благодаря за прекрасния екип и професионализма на обслужване и грижа за болните. Благодаря за тези дни.

Анонимен, 26.07.2015

Благодарим на целия страхотен екип на Лайф Хоспитал - гр. Свети Влас. Отношението към пациентите, както и обслужването е невероятно топло и човешко. Пожелаваме на целия екип, здраве и много професионални успехи за напред.

Росето, Бубето и Живко, Гр. Казанлък 29.06.2015

Благодарим за квалифицираното перфектно обслужване на физио-терапевтите и обслужващият персонал. Много добра хигиена и храна. Благодаря до следващия път да съм жива и здрава.

Милка Георгиева и Елисавета Цветкова, гр. Пловдив

Благодарим на целия персонал за доброто отношение и страхотното обслужване. Желаем Ви здраве и успех в хуманната професия.

Сем. Атанасови

Изказвам благодарностите си на целия персонал на болница “ Лайф Хоспитал “ Св. Влас обл. Бургаска за отличното отношение и голямата добрина към пациентите, и им пожелавам здраве, много успехи и дълголетие. Нека Господ и Св. Богородица пазят Тях и техните семейства. Благодарим!

Баба Пенка с. Кости.

Бях пациент на МБАЛ "Лайф Хоспитал" Бургас в периода 17.10.2012г – 24.10.2012г. Искам да изразя огромната си благодарност към екипа, който ме лекува, за професионалното и човешко отношение, за топлото посрещане, за куража, който ми вдъхнаха всички лекари, сестри, санитари. Специална благодарност към Д-р Николов, Д-р Герганова, Д-р Йозтюрк, Д-р Ралев, мед. сестра Райкова, психолог Власакиева, рехабилитаторите Иванова и Палова. Не съм очаквал, че в България може да има болница , която да работи за ЧОВЕКА, която първо лекува човека, а после болестта. Начина, по който се посрещат, лекуват и изпращат тук пациентите е Европейски. Искам да пожелая на всички, които работят в МБАЛ "Лайф хоспитал" да са здрави, все така отзивчиви, благородни, да изпълняват човешката си мисия със същата всеотдайност, с която се погрижиха за мен.

Милан Сотиров Златков