Видео

LIFE HOSPITAL BAROCAMERA

МБАЛ „Лайф Хоспитал“ има удоволствието да Ви представи един нов съвременен метод на лечение – хипербарна оксигенация. Това представлява третиране на организма с кислород под налягане. Извършва се в специално лечебно съоръжение, наречено барокамера.

Лечението се извършва както с кислород, така и с въздух под налягане. Самата барокамера е чисто нова, последно поколение, произведена по американски лиценз в Истанбул. Камерата е единствената по рода си в югоизточна България.
В основата на лечението лежи значителното повишаване на кислородния капацитет на органите и тъканите в човешкото тяло. Организмът е изцяло задоволен с кислород, което съществено подобрява проникването на този жизнено необходим газ до всички клетки, даже и при нисък брой червени кръвни телца в кръвта.

МБАЛ Лайф Хоспитал Свети Влас

МБАЛ „Лайф Хоспитал“ – Свети Влас се намира в гр. Свети Влас в полите на Стара Планина и на брега на морето, с прекрасен панорамен изглед към Несебърския залив, разполага с отделения Педиатрия (с 20 легла); Неврология (с 10 легла); Физикална терапия и рехабилитация (с 35 легла). На територията на филиала има медицински център, лаборатория и рентген.

Болница Лайф Хоспитал Лазер

На 12.01.15 първият Cook Medical Холмиум Лазер за България беше инсталиран в МБАЛ „Лайф Хоспитал“ в Бургас.
„Изключително сме горди от факта, че успяхме да съберем на едно място най-новата технология за лазерна литотрипсия на уретерални камъни на световния лидер Cook Medical и един от най-успешните и иновативни лекари уролози – д-р Деян Анакиевски от УМБАЛ Света Марина във Варна. Нашият регион е доста предпоставен за образуването на камъни в бъбреците и затова за нас беше важно да намерим най-доброто решение за всички нуждаещи се.“, каза д-р Иванов, собственик на Лайф Хоспитал.