Д-р Нели Иванова

За Мен:

  • Опит:

    ЕМГ, ДСГ на мозъчни съдове

  • Контакт:

    Тел.: +359 89 7896793
    Email: dr_dikova@abv.bg

Д-р Нели Иванова

Невролог

Д­-р Нели Иванова – специалист невролог, завършва медицина във ВМИ гр. Плевен, през 2000 година. Придобива специалност по неврология през 2011 г. и сертификат по ВСД – Клинична електромиография през 2013 г. От месец септември 2015 г. работи като невролог в НО на МБАЛ „Лайф Хоспитал” гр. Бургас , а от 2017 г. е началник отделение на НО МБАЛ”Лайф Хоспитал” гр. Св. Влас. От 2019 г. започна работа с апарат ДСГ за изследване на екстракраниалните и транскраниалните  кръвоносни съдове. Това е метод, който дава оценка за риска от развитие на мозъчен инсулт и своевременното му предотвратяване.

Участва в проучвания за лечение на исхемични мозъчни инсулти в остър стадий с нови антиагреганти. Член е на дружеството по неврология в България и на дружеството по ЕМГ. Участва в националните  конгреси по неврология, ЕМГ и болка и на някои международни конгреси по съвременни методи за лечения на мозъчни инсулти, полиневропатии и др.

Има интерес към заболявания  на мускулите – наследствени и придобити миопатии; полиневропатии; деменции; съвременни методи на лечение при мозъчно-съдови заболявания и първична профилактика на рискови фактори, водещи до тях.

Резервирайте час за преглед чрез формата по-долу. В случай на проблем ще Ви потърсим на посочения от Вас телефон.