Отделение по Образна диагностика

Прегледайте и изтеглете снимките си тук

Отделението по образна диагностика се намира в сутерена на сивия корпус на болницата. Разполага с нов съвременен цифров рентгенов апарат на италианската фирма GMI, с който пациентът може да бъде поставян автоматично във всички възможни положения, за да бъдат направени възможно най-прецизни рентгенови изследвания. Освен стационарни рентгенови снимки, апаратът може да прави рентгенови скопии, с които се наблюдават динамични процеси в организма, например работата на стомаха.

Отделението разполага с компютърен томограф на фирма Siemens за създаване на изображения на разрези за диагностика на заболявания, които не могат да се видят на обикновена рентгенова снимка.

В отделението има и ехограф последно поколение на японската фирма Hitachi.

Отделението по образна диагностика има филиал в медицинския ни център в Св. Влас. Той разполага с чисто нов съвременен апарат за ядрено-магнитен резонанс от нов отворен тип – доказалият се модел Airis на марката Hitachi. Във филиала разполагаме и с рентгенов апарат Siemens.

За да получите достъп до снимките си, запишете имейл адреса си в заявката за получаване на образните изследвания, която ще ви дадат на регистратура. Ще получите по електронната поща инструкция за създаване на парола.

ВХОД В СИСТЕМАТА ЗА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА

Съгласно политиката за защита на личните данни, в този случай ние ще използваме Вашите лични данни само и единствено за да Ви идентифицираме и няма да ги съхраним. Вашият имейл адрес все пак ще остане записан на сървъра ни единствено с цел да се идентифицирате и да получите достъп до Вашите изследвания.

Галерия